Borba za Marijin život se nastavlja: U četvrtak i petak u LKC akcija uzimanja uzoraka krvi kao i u Vranju

LESKOVAC-VRANJE

Podrška zajednice u borbi za zdravlje Marije Petronijević se i dalje nastavlja. Iako je do sada 2091 osoba već dala krv kako bi pomogli Mariji, nijedan uzorak nije bio kompatibilan. Zbog toga se akcija prikupljanja krvi nastavlja i održaće se u četvrtak i petak, 20. i 21. juna, u prostorijama Leskovačkog kulturnog centra od 10 do 16 časova. Podsećamo da nije važno koja ste krvna grupa, nije važno kog ste pola, jedino treba da imate od 18 do 45 godina, s obzirom da se traži donor koštane srži, kako bi Marija pobedila leukemiju.

Slična akcija odvijaće se i u Vranju. Naime, u petak, 21. juna, u Omladinskom kulturnom centru, od 9 do 15 časova, svi građani Vranja će moći da se uključe i pomognu Mariji u njenoj borbi za život.

Za one koji nisu iz Leskovca ili Vranja, mogućnost registracije za donaciju krvi postoji u transfuzijama krvi u Nišu, Beogradu, Novom Sadu, Subotici i svim mestima gde se organizuje dobrovoljno davanje krvi. Svaka kap krvi je dragocena i može napraviti razliku u Marijinoj borbi za oporavak.(kraj)IS/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare