Bogat kulturni program u septembru

NIŠ

U Nišu će prva polovina septembra biti obeležena bogatim kulturnim programom. Kako se navodi na fejsbuk stranici Turističke organizacije Niš, od kulturnih manifestacija planirani su “Evergreenfestival”, “Dani Turizma u Nišu” i “Teatar na raskršću”.

“Evergreen festival” održaće se od 1. do 3. septembra, na Letnjoj pozornici u Tvrđavi. Više informacija o festivalu i prodaji karata zainteresovani mogu naći na fejsbuk stranici Evergreen Festival Niš.

Nakon toga, od 6. do 8. septembra slede “Dani turizma u Nišu” na Keju 7. juli sa promocijom turističkih destinacija, banjskih i klimatskih mesta, kulturno-istorijskog nasleđa i aktivnog odmora u Srbiji, promocijom i degustacijom vina i rakija pod nazivom “Vina i rakije sa juga”, i promocijom niških gastronomskih specijaliteta u organizaciji Udruženja ugostitelja iz Niša pod sloganom “Niški merak”. Ulaz će biti slobodan.

Od 7. do 14. septembra biće održan pozorišni festival “Teatar na raskršću”, u Narodnom pozorištu. Karte se mogu naći na blagajni Narodnog pozorišta, a više informacija o festivalu na sajtu www.narodnopozoristenis.rs.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare