Blizanci sa dva rođendana

SALINAS

Osoblje bolnice u kaliformijskom gradu Salinasu i bračni par Fatima Madrigal i Robert Truhiljo pamtiće novogodišnju noć po nesvakidašnjem događaju – blizancima rođenim u dve godine, petnaestak minuta pre ponoći 31. decembra i u ponoć 1. januara 2022. godine.

Fatima i Robert prvo su dočekali sina Alfreda Antonija u 23:45 poslednjeg dana 2021. godine, da bi se njegova sestra bliznakinja Ajlin Jolanda Truhiljo rodila u ponoć 1. januara, objavili je TV kanal WKRC.

Bolnica je objavila ja Twiteru kako je verovatnoća jedan prema dva miliona da se to dogodi.

“Meni je ludo što su blizanci, a imaju različite rođendane“, rekla je mama Fatima Madrigal, priznajući da je i sama bila “iznenađena i srećna”.

Porodična lekarka u bolnici, dr Ana Abril Arijas izjavila je da je taj jedinstven porođaj „jedan od najupečatljivijih” u njenoj karijeri, objavio je portal nypost.com.

„Bilo je apsolutno zadovoljstvo pomoći ovim mališanima da bezbedno stignu 2021. i 2022. godine. Kakav neverovatan način za početak Nove godine”, rekla je Arijas .

Dve bebe će sa majkom i ocem uskoro kući da upoznaju troje starije braće i sestara – dve devojčice i dečaka, navodi nypost.com.

Izvor: FoNet

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare