Biljana Stojković predala kandidaturu, i Leskovčani bili u RIK-u

BEOGRAD

Kandidatkinja koalicije Moramo za predsednicu Srbije Biljana Stojković predala je danas Republičkoj izbornoj komisiji kandidaturu i nešto blizu 11.000 potpisa građana koji je podržavaju, uz ocenu da se borba koja je započela na ulici ovim nastavlja u institucijama.

Predju njenne kandidature podržali su i leskovčani, svojim prisustvom danas u RIKU i lično dr Nenad Zdravković iz Grupe građana “Za Leskovac ZAJEDNO”.

Stojković je zahvalila grupi od oko 60 organizacija koji su podržali njenu kandidaturu i građanima koji su je poržali, uz ocenu da je ovo već jedna mala pobeda.

Sada krećemo u političku borbu, da aktivizam sa ulica unesemo u institucije. Želimo da se u institucijama, u sistemu čuje glas građana, rekla je Stojković.

U RIK su, zajedno sa Stojković, došli i članovi koalicije Nebojša Zelenović, Aleksandar Jovanović Ćuta, a kandidatkinju za predsednicu prisustvom su podržali i doktori Rade Panić i Zoran Radovanović, kao i Božo Prelević.

Po predaji neophodne dokumentacije, Stojković je dežurnim članovima Komisije podelila jabuke, za koje je rekla da su dobre jabuke iz Gornjih Nedeljica.

Večeras u ponoć ističe rok za predaju predsedničkih kandidatura i lista za parlamentarne izbore koji će se održati 3. aprila.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare