Bezbednosna situacija na severu mirna

PRIŠTINA

Bezbednosna situacija je mirna i pod kontrolom, navodi se u odgovoru portparola KFOR-a Pio Sabete za RTK 2, a nakon jučerašnjeg ranjavanja mladića srpske nacionalnosti u Severnoj Mitrovici. Iz ove misije poručuju da bi trebalo sačekati rezulatate istrage, kako bi bile utvrđene sve okolnosti slučaja.

Kfor blikso sarađuje sa lokalnim i međunarodnim bezbednosnim organizacijama, stoji u odgovoru portparola ove misije Pio Sabete. Kfor, kako se dalje navodi, nastavlja da prati situaciju.

,,U slučaju bilo kakve vrste opasnosti koja bi mogla da utiče na bezbednosnu situaciju, KFOR je spreman da preduzme sve neophodne sigurnosne mere, u bliskoj saradnji sa policijom Kosova i Euleksom, za dobrobit svih građana Kosova‘’, navode iz Kfora za RTK 2.

Komentarišući jučerašnje ranjavanje mladića srpske nacionalnosti u blizini mosta u Severnoj Mitrovici, iz Kfora poručuju.

,,U vezi jučerašnjeg incidenta u Severnoj Mitrovici, trebalo bi da sačekamo rezultate istrage kako bismo utvrdili tačne okolnosti’’, stoji u odgovoru ove misije.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare