Bez vode za piće nekoliko ulica u Vranju 

VRANJE

Zbog radova na otklanjanju oštećenja u Baba Zlatinoj i Ulici Stanoja Glavaša, bez vode će biti potrošači u pomenutim ulicama, kao i deo zgrada naselja Češalj povezanih Baba Zlatinu ulicu, do završetka radova. 

Zbog radova na otklanjanju oštećenja u ulici Timočkoj, Drvarskoj i delu Makedonske kao i u Kajmakčalanskoj ulici, ove i okolne ulice biće bez vode do završetka radova saopštili su i vranjskog „Vodovoda“. 

„Mole se potrošači za razumevanje i strpljenje, radovi će biti završeni u najkraćem mogućem vremenskom periodu“, poručuju iz ovog preduzeća. 

Vranjski „Vodovod“  preporučuje korisnicima da po normalizaciji vodosnabdevanja ne koriste vodu za piće i pripremu hrane sledeća dva sata, a da u tom periodu izvrše ispiranje svojih kućnih instalacija. 

Voda je ispravna hemijski i bakteriološki, ali zbog mogućeg transporta čestica iz cevovoda nakon obavljene intervencije nije preporučljivo koristiti je u gore pomenute svrhe u naredna dva sata po normalizaciji vodosnabdevanja. JP „Vodovod“ Vranje će u tom periodu izvršiti ispiranje ulične mreže. 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare