BEZ JAKOG VRANJA NEMA JAKE SRBIJE

VRANJE

 

Koalicioni partneri na republičkim izborima sa liste SPS I JS „Zajedno za Srbiju“ Ivica Dačić i Dragan Marković Palma u okviru predizborne kampanje danas su boravili u Vranju.

Od okupljenih članova, simpatizera i građana na gradskom šetalištu  zatražili su podršku i poverenje, jer su , kako se čulo garant da će izgraditi bolju Srbiju.

Lider socijalista Ivica Dačić je rekao da je jug Srbije uvek bio prvi u ratu, a kad dođe mir onda su neki drugi bili prvi.

„Jug Srbije ne sme da postane slepo crevo Srbije. Ovde je najveća nezaposlnost  i to mora da se promeni. Ovde moraju da se otvaraju nove fabrike, nova radna mesta“, rekao je Dačić i podsetio da je on položio kamen temeljac za italijansku Fabriku obuće „Geoks“

U Vranju je nekada radilo 30.000 ljudi.

„Vranje je nekada bio industrijski centar. Bio je poznat po „Simpu“, „Jumku“, „Koštani“, „DIV“ i da ne nabrajam. Nekada su radnici u svojim firmama dobijali karanfile, a od 2000. godine mogu da dobiju samo otkaz. Nema ruža više ni za 8.mart.
Nekada su u Srbiji četiri radnika bili na jednog penzionera, a danas jedan radnik na jednog penzionera. To ne može više da se izdrži. Zato je potrebno da se otvaraju nove fabrike. Bez toga nema napretka Srbije.

Izbori su dan kada su svi jednaki. Svaki glas isto važi i zato izađite 24. aprila da pobedimo“, poručio je Dačić.

Na skupu je govorio i Dragan Marković Palma koji je rekao da bez jakog Vranja nema ni jake Srbije. Podsetio je čija je zasluga što pored Vranja prolazi auto put.

„Moramo da vratimo Vranje tamo gde je bilo nekada. Nećemo više da Vranje radi, a Beograd da se gradi. Vi znate šta sve ima u Jagodini. Želimo da to sve ima i u Vranju.

Nama sada treba najmanje 60 poslanika u Republičkom parlamentu da bi glasali za zakone da se povećaju plate, da se  otvaraju nova radna mesta. To ova koalicija zna da radi i to je moja poruka“, rekao je Palma.

Na skupu je govorio i zamenik predsednika SPS Aleksandar Antić, koji je zahvalivši na  “vatrenom dočeku i podršci” istakao da je to znak da će u Vranju pobediti, kao što su uvek i pobeđivali.
Vranje SPS konvencija Vranje konvencija 6 Vranje konvencija 2 Vranje SPS konvencija 1

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare