Besplatni seminar “Samoodbrana za žene 2021.”

LESKOVAC

Besplatni seminar “Samoodbrana za žene 2021.” održaće se u nedelju 05. decembra – Ninđucu klub Buđinkan Leskovac
tradicionalno organizuje deseti do sada besplatni seminar “Samoodbrana za žene”. zahvaljujući podršci Underground centra, seminar će se održati u sali specijalizovanoj za sport i borilačke veštine 05. decembra 2021. godine sa početkom u 12.00 sati.

Cilj seminara je formiranje svesti o samoodbrani i o očuvanju sopstvenog života u situacijama koje ugrožavaju zdravlje i život pojedinca.
Seminar će biti podeljen u dve celine, od kojih će svaka zauzimati vremenski interval od po jednog sata (12:00-13:00h, 13:05-14:05h).

Tematske celine koje će biti obrađene na seminaru:

● Psihologija napadača

● Vitalne tačke i izvođenje udaraca

● Efikasne tehnike samoodbrane

● Situacioni trening

● Improvizovana oružja

● Taktička samoodbrana

● Odbrana na zemlji

● Profesionalni saveti.

Glavni instruktor na seminaru je Vladimir Stevanović sertifikovani Ninđucu instruktor, nosilac crnog pojasa VII Dan, predsednik Udruženja građana Ninđucu klub Buđinkan Leskovac, prvak države u Kudo-u (japanski MMA) višegodišnje iskustvo u raznim borilačkim veštinama, sistemima samoodbrane, poslovima obezbeđenja lica i objekata).

Od opreme poneti udobnu odeću, čiste patike, torbu ili torbicu i hemijsku olovku jer će se raditi tehnike sa navedenim rekvizitima.

Pozivamo sve zainteresovane pripadnice ženskog pola da prisustvuju seminaru, a ukoliko su već prisustvovale, da dođu i obnove svoje znanje.

Dođite da povećamo sopstvenu bezbednost, poručuju iz Nindjucu kluba Buđinkan Leskovac, poručio je ovaj klub.

Prostorije “Underground training centra”, gde će se održati seminar nalaze se u ulici 11. Oktobar, broj 1 (preko puta kuće Šop Đokić, u suterenu stambeno-poslovnog kompleksa Bagat).

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare