Besplatna pripremna nastava

LESKOVAC

U vreme zimskog raspusta odvijaće se besplatna pripremna nastava za učenike osmog razreda u leskovačkoj osnovnoj školi ,,Vuk Karadžić,,.

Direktor ove škole Predrag Zdravković kaže da je cilj da se obezbedi kontinuirani rad i postignu bolji rezultati na kvalifikacionom ispitu za upis u srednje škole.

Već sledeće nedelje bez obzira na zimski odmor učenici zainteresovani za rešavanje ispitnih pitanja iz matematike mogu da dodju u školu i da se jave svojim nastavnicima koji će utvrditi raspored rada za osmake, rekao ej Zdravković i dodao da se pripremna nastava tokom zimskog raspusta organizuje zahvaljujući entuzijazmu nastavnog osoblja.

Potrebne zbirke zadataka iz srpskog, odnosno maternjeg jezika, matematike i kombinovanog testa za pripremu đaka koji polažu malu maturu su odštampane i mogu se kupiti  u knjižarama Prosvetnog pregleda i drugim prodavnicama udžbenika širom Srbije ili naručiti pouzećem.

Svaka zbirka sadrži po 450 zadataka, od kojih je najmanje petina nova u odnosu na prošlu godinu a na kraju publikacije se nalaze i rešenja

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare