Behljuli: Vlada Kosova je u svom budžetu predvidela pomoć Preševskoj dolini, odatle i novac za put u SAD

BUJANOVAC

Vlasnik TV Spektri iz Bujanovca , privrednik Nedžar Behljuli rekao je za Regionalnu informativnu agenciju JUGpress da ne zna koji je bio kriterijum za sastavljanje delegacije predstavnika Albanaca za put u SAD.

“Koji im je bio kriterijum za formiranje sastava ekipe pokitičkih lidera Albanaca Preševske doline za eskurziju u SAD ne bih znao da vam kažem, ali, po imenima koje sam video radi se o bloku političkih stranaka suprotno onom bloku koji čine vlast u opštinu Preševo, Ščiprim Arifi ,predsednik opštine i Sami Saljihu predsednik skupštine.

A kao što je javnost upoznata ova dva bloka su u žestokom rivalstvu i ne trpe se medju sebe za to su i na zadnjim parlamentarnim izborima za Skupštinu Srbije učestvovali odvojeno u dve liste, i nijedna nije prošla cenzus”, rekao je Behljuli.

On je objasnio i odakle novac za put u SAD

“Vlada Kosova u svom budžetu za 2022 godinu predvidela budžetsku liniju od 2 milijon eura za pomoč Preševu, Bujanovcu i Medveđi, ovih 50 hiljada eura za eskurziju političkih lidera odvojeni su te pozicije”, rekao je Behljuli.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare