BASKET TURNIR „SOLIDARNOST 2015“

LESKOVAC

U okviru projekta „Igra za pobedu“, čiji je cilj podsticanje zdravog stila života, grad Leskovac i Kancelarija za mlade, Savez za rekreativni sport Republike Srbije i KK „Zdravlje“ 1. i 2. avgusta organizovaće basket turnir.

Turnir će se održati u naselju „Solidarnost“, ekipe će činiti po četiri igrača, a prijava ekipa je besplatna i može se obaviti u Kancelariji za mlade (koja se nalazi u zgradi osmospratnice), ili putem mejla kancelarijazamlade@gradleskovac. org. Prijavljivanje ekipa je počelo 25. jula i trajaće do 30. jula. Za osvojeno prvo mesto ekipe će dobijati po 20.000 dinara, za drugo 10.000 i za treće 5.000 dinara, a organizatori su obećali i „nagrade iznenađenja“.

„Organizovanje ovog turnira ima za cilj što kvalitetnije provođenje slobodnog vremena i pokretanje zdravih navika kod dece i omladine“ , rekao je koodrinator Kancelarije za mlade Aleksandar Stojanović na konferenciji za novinare.

Tehničku podršku u organizovanju ovog turnira daje Regionalni košarkaški savez južne Srbije, Kultruni centar i mesna zajednica Solidarnost.

„KK „Zdravlje“ je suorganizator ovog turnira, tako da ćemo pružiti tehničku podršku, s obzirom da se radi o basketu tri na tri koji je popularan u poslednje vreme. Učestovaćemo i sa nagradama iznenađenja, rekao je direktor ovog kluba Igor Stojanović.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare