Autobus se zaglavio u Dubnici!?

VRANJE

Autobus „Kavim Jedinstva” se u četvrtak četvrtog jula, u popodnevnim satima, zaglavio na putu u Dubnici, selu nadomak Vranja, zbog nezavršenog posla izvođača radova na saobraćajnici u pomenutom selu, javljaju Regionalnoj informativnoj agenciji JUGpress stanovnici Dubnice i Vrtogoša.
Autobus na relaciji Vranje – Dubnica – Vrtogoš upao je u rupu na putu kod sela Dubnica, jer izvođač radova na tom mestu nije vratio saobraćajnicu u pređašnje stanje, što mu je bila obaveza koju nije ispunio.
„Kopali su na tom mestu pre nekog vremena, u pitanju su bile podzemne instalacije, pa ostavili nezavršen posao na ovom važnom putnom pravcu koji sa Vranjem povezuje veći broj seoskih naselja, a posledice smo videli, autobus se zaglavio, pa je vozač imao teške muke da se izvuče iz rupe na putu”, pričaju stanovnici Dubnice i Vrtogoša.
Ovi ljudi su gnevni na sve koji izvode radove na putevima na teritoriji Grada Vranja, na vranjski „Vodovod” i firmu „Saba Belča” iz Preševa koji održavaju gradske saobraćajnice.
Meštani navedenih sela na kraju upozoravaju sve koji održavaju puteve na teritoriji Grada Vranja da svaki posao završe do kraja, porvnaju deo puta gde su izvodili radove i asfaltiraju ga, kako bi se saobraćaj odvijao bez ikakvih problema.(kraj) SK/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare