Asfaltiranje Hisarskog puta pri kraju, jedanaest miliona za 628 metara

LESKOVAC

Radovi na izgradnji ulice Hisarski put, započeti proteklog meseca, uspešno se privode kraju i biće završeni pre roka imajući u vidu da je isti krajem maja, objavljeno je na sajtu grada.

Vrednost radova iznosi 11 miliona i 45 hiljada dinara i izvedeni su u dužini od skoro 628 metara.

„Grad Leskovac je posvećen saobraćajnoj infrastrukturi na celoj teritoriji i istovremeno izvodimo radove na više lokacija. U tom smislu pomenuću radove u ulici Nikole Tesle u Vinarcu vredne preko 10 miliona dinara koji su počeli, a kraju se privode i radovi u centru grada, između Đorđa Lešnjaka i Branislava Nušića, vredni 3,6 miliona dinara,“ rekao je gradonačelnik i zahvalio se svim meštanima Donjeg Sinkovca na strpljenju.

Novica Nikolić, direktor JP Urbanizam i izgradnja, rekao je da je u toku ugradnja prvog sloja asfalta, nakon čega ide ugradnja drugog sloja, i uređenje bankina, a pre toga, pored pripreme za asfaltiranje, urađeni su odvodni jakovi i postavljeni cevasti propusti, potporni zid i samim tim biće za 2-3 dana završeni svi radovi, izvođač radova je firma 5D iz Vranja”, objavljeno je na sajtu grada. (kraj) MN/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare