Ambasada SAD pozvala Prištinu da ukine takse

PRIŠTINA

U ovakvim vremenima regionalna i međunarodna saradnja su od vitalnog značaja. Vreme je da Kosovo i susedi skinu barijere za slobodan protok robe. Ponovo pozivamo Vladu Kosova da preduzme hrabar prvi korak i odmah ukine takse, navodi se u saopštenju iz ambasade SAD u Prištini.

Në kohra si kjo, bashkëpunimi rajonal dhe ndërkombëtar është kyç. Është koha për Kosovën dhe fqinjët të mënjanojnë pengesat për qarkullimin e lirë të mallrave. Sërish ftojmë Qeverinë e Kosovës të ndërmarrë hapin e parë të guximshëm dhe ti heqë tarifat që tani.

Ostavite komentar

avatar
  Prati  
Obavesti me o
Проститутки Бишкека