Ambasada SAD : Nije vreme da domaće i regionalne političke razlike spreče da se međusobno pomažemo u ovo doba kolektivne nužde

PRIŠTINA

Virusi ne poznaju granice. Sada nije vreme da domaće i regionalne političke razlike spreče da jedni-druge pomažemo u ovo doba kolektivne nužde, saopštila je danas ambasada SAD u Prištini.

” Kao što je predsednik Trump nedavno rekao, „Svi smo zajedno u ovome. Moramo se odstraniti politike, prestati navijaštvom i objediniti se kao jedan narod i jedna porodica. Naša budućnost ostaje svetlija nego što je iko može zamisliti. Ponašajući se sa saosećanjem i ljubavlju, izlečićemo bolesne, brinuti se za one kojima je pomoć potrebna, pomoći ćemo našim sugrađanima i izaći iz ovog izazova snažniji i objedinjeniji nego ikad ranije. “

Pozivamo sve lokalno lidere i one u regionu da ostave  političke razlike sa strane i fokusiraju se na potrebe svojih građana. Zajednički rad i podrška jedni drugima je odgovor na ovaj izazov”, navodi se u saopštenjuj ambasade SAD u Prištini.

Virusët nuk njohin kufi. Tani nuk është koha për të lejuar që dallimet politike vendore dhe rajonale të mos lejojnë që ti ndihmojmë njëri-tjetrin në këtë kohë të nevojës kolektive. Siç edhe ka thënë Presidenti Trump rishtazi: “Të gjithë ne jemi në këtë së bashku. Ne duhet ta lëmë politikën mënjanë, ta ndërprejmë mendje-ngushtësinë, dhe të bashkohemi gjithë së bashku si një komb dhe një familje. E ardhmja jonë mbetet më e ndritshme sesa mund të imagjinohet. Duke vepruar me dhembshuri dhe dashuri, ne do të shërojmë të sëmurët, do të kujdesemi për ata në nevojë, do t'i ndihmojmë bashkëqytetarët tanë dhe do të dalim nga kjo sfidë më të fortë dhe më të unifikuar se kurrë më parë. “

Ne i bëjmë thirrje të gjithë liderëve lokal dhe ata në rajon që ti lënë mënjanë dallimet politike dhe të përqëndrohen në nevojat e qytetarëve të tyre. Të punosh së bashku dhe të mbështesësh njëri-tjetrin është përgjigjja ndaj kësaj sfide.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare