Akva park „Atina“ kreće sa radom u julu

LESKOVAC

Na lokaciji gde je nekad bio motel „Atina“ gradi se akva park i očekuje se da radovi budu gotovi do kraja juna, a da prvi posetioci osveženje potraže već 1. jula. Investicija je vredan dva miliona dolara, a akva park će činiti veliki broj tobogana, veliki bazena sa kafićem, svlačionice i biletarnice, talasni bazen, restoran, mali bazen sa toboganima za decu, kao i restorana koji će se nalaziti izvan kompleksa. Druga faza izgradnje će obuhvatiti izgradnju hotela u toku naredne godine. Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je sa svojim saradnicima obišao radove i rekao da je siguran u to da će ovako moderan akva park biti mesto sastajanja, druženja i zabave kako mlađe populacije, tako i starijih.

Vlasnik budućeg Akva parka Dragan Stojanović je dodao da radovi teku predviđenom dinamikom.

„Akva park će, verujem, biti centar okupljanja ne samo ljudi iz Leskovca, već i iz čitave Srbije. U njemu će biti zaposleno najmanje 50 ljudi.“

Prati
Obavesti me o
guest
4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Spasilac
Spasilac
4 meseca pre

Koja će se poznata pozadina prva zakisnuti u akva parku? Zoranina, Darjina ili možda Alekova?
p.s. I jedan komentar u stilu korisnika alpske u 1/4 hleba: Deca sa fakultetima neće više ići po Amerikama da rade kao spasioci, već će im čika iz Gložana pružiti priliku da rade kod kuće.

Pertackibot
Pertackibot
4 meseca pre
Odgovori  Spasilac

Moźda zvezde. Nekoliko njih. Lidija Vukiċeviċ, Loto Suzana Manĉiċ i naravno – najdžentlmen.
Bio bi to umetniĉki performans za pamċenje, naš naturščik bi imao kez od uva do uva, briljirao i grlio “gospodje”, po običaju. Kao da je lično iskopao bazen i postavljao pločice.
Mogu da se kladim da ċe kabinetlije-botovi nakon što proċitaju ovaj komentar, grozničavo guglati značenje reči “naturščik” jer su ubeđeni da je to nešto izuzetno vulgarno. Ĉekaj, a natur šnicla, naturale minerale…pitaju se oni.
Pa ko vas …e kad ste, uključujuċi i njega, na kvarno dobili ili kupili diplome i visoke proseke. E, ovo je poslednje bilo vulgarno.

Djura Leskovac
Djura Leskovac
4 meseca pre
Odgovori  Pertackibot

“…natur šnicla, naturale minerale…”, nastaviću niz. Naturalno plaćanje. 🙂

https://www.facebook.com/djura.leskovac/posts/2082941368633269

Zadnji put uredio 4 meseca pre Djura Leskovac
Pertackibot
Pertackibot
4 meseca pre
Odgovori  Djura Leskovac

Mito je bilo naturale, a tele ceo źivot naturščik u svemu.