Aktivna Srbija: Glasajte za SNS

LESKOVAC

Leskovac je, od preuzimanja odgovornosti koalicije oko Srpske napredne stranke, do danas promenio svoje lice i odenuo novo ruho. Postao je grad koji raste i razvija se, grad nove energije i duha, sa perspektivom bolje budućnosti.
To se vidi u svim sferama života, u kulturi, sportu, podršci osnovnim i srednjim školama, poljoprivredi i pre svega, odnosu prema mladima i deci.
Sve ovo je urađeno izuzetnim zalaganjem, posvećenošću i energijom zaposlenih u leskovačkoj lokalnoj samoupravi i organizacijom i predanošću prvog čoveka SNS i gradonačelnika Leskovca, Dr. Gorana Cvetanovića.
Više je nego vidljivo njegovo političko iskustvo, njegova energija, preduzetnički duh i ljubav prema Leskovcu.
Želimo da napomenemo pored svih dostignuća leskovačke samouprave, i dve stvari koje govore o odnosu lokalne samouprave i gradonačelnika prema daljoj budućnosti, a to su:
• Leskovačka samouprava je urbanistički uredila sva naseljena mesta koja su predviđena Prostornim planom republike Srbije. Urbanistički planovi su pogled u budućnost. Time je omogućeno plansko uređenje funkcija svakog naseljenog mesta i omogućena realizacija zajedničkih potreba građana Leskovca.
• Ulice u leskovcu, pored vidljivog, površinskog sloja, asfalta, sada imaju uređene donje slojeve. Kilometri i kilometri azbestnih vodovodnih cevi je zamenjeno, uređena je kanalizacija, postavljene su kanalice za telekomunikacione vodove, cevi za razvod zemnog gasa. Neposredno, sledi uređenje kanalizacije za mnoga naseljena mesta leskovačke kotline.
Srbija I Leskovac moraju da nastave ovim putem. Putem ekonomskog razvoja i prosperiteta.
Izbori 21.6.2020. godine, nisu samo mera našeg ličnog odnosa prema građanskoj odgovornosti, već i odnosa prema budućnosti.
Zato pozivamo sve građanke i građane da izađu na predstojeće izbore i zaokuže broj 1, za decu Srbije, za decu Leskovca, navodi se u saopštenju Aktivne Srbije.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
zalabite s aktivnos, ne mož izdržimo
zalabite s aktivnos, ne mož izdržimo
3 godine pre

Stranka zvana muž i žena.Slobodno mogu da se zovu Stranka aktivni muž i žena.