MLADI I GRADONAČELNIK DELILI „LESKOVAČKI GLASNIK“ I MED

 

LESKOVAC

 

Na ulazu u zelenu pijacu na Niškoj ulici aktivisti Kancelarije za mlade ,  zajedno sa gradonačelnikom Leskovca Goranom Cvetanovićem , delili su građanima najnoviji broj „Leskovačkog glasnika“ i med.

Natalija Cakić, pravnica, višestruka dobitnica jednokratne nagrade grada Leskovca, i korisnica mere stručna praksa u školskoj 2013. i 2014. godini, rekla je da je cilj okupljanja ispred zelene pijace podela građanima martovskog izdanja biletena „Leskovački glasnik“.

„Između ostalog, u njemu možete pročitati o stručnoj praksi za najbolje studente, na osnovu čega je 12 mladih  ljudi početkom marta započelo rad u nekom od javnih preduzeća i ustanova. Ono što je bitno za naše mlade sugrađane jeste da će se za nedelju dana otvoriti isti ovakav konkurs za najbolje studente sa prosekom preko 9. U novom izdanju „Leskovačkog glasnika“ možete videti da li je kompanija „Jura“ započela izgradnju nove fabrike na prostoru nekadašnjeg „Jugekspresa“, što praktično znači nova radna mesta za 700 mladih ljudi. U „Leskovačkom glasniku“ možete videti da je napravljeno 14 terena za male sprtove u šta je uloženo oko 40 miliona dinara“, rekla je ona.

 

glasnik i med 1

Štampanje „Leskovačkog glasnika“ se finasira iz budžeta grada Leskovca sa  ukupno 600.000 dinara, na njegovoj izradi su angažovani zaposleni u kabinetu grdonačelnika, koji primaju platu iz budžeta grada a ovaj mesečnik je pokrenut iako Zakon o javnom informisanju zabranjuje da lokalne smaouprave osnivaju bilo kakav medija.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare