Aktiv žena Jedinstvene Srbije Vranje: Palma ima podršku svih članica

VRANJE

Nakon skandaloznih laži Marinike Tepić iznetih na konferenciji za novinare i nakon prikazivanja izjave takozvanog svedoka, člana SSP, nameće se pitanje – zašto se s optužbama prvo izašlo u javnost, a ne pred sudom? saopštio je danas Aktiv žena Jedinstvene Srbije Vranje.

” Da li je Srbija postala država gde se medijski linčuje pojedinac i da li se u našem društvu nevinost dokazuje, a krivica podrazumeva?
Politička ambicija i želja za populizmom Đilasovih saradnica ne sme biti ispred istine. Ma koliko se oni trudili da maskiraju kampanju budućeg predsedničkog kandidata opozicije u brigu za žene i njihovo dostojanstvo, više je nego jasno da se ovog puta igraju najprljavije igre zarad političkih poena. Ali, prodavanjem magle narodu, ne mogu se sakriti Đilasove finansijske malverzacije.
Neshvatljivo je da Marinika Tepić nema nikakav problem da u jagodinskom Tužilaštvu podnese krivičnu prijavu za ugrožavanje bezbednosti, istog dana kad je održala konferenciju u Jagodini, a ne može da pokrene mnogo ozbiljniju tužbu za pedofiliju, za koju kaže da ima više svedoka, a koju je prvo iznela u javnost na konfereciji za novinare. Ako govori istinu, zašto je zloupotrebljava?
Nije zanemarljiv besramni pokušaj etiketiranja žena koje rade u javnom sektoru, naročito onih koje pripadaju političkoj opciji Dragana Markovića Palme. Ne vodi se računa o tome da su i one nečije ćerke, majke, sestre, supruge. O njihovom dostojanstvu i časti se ne brine kada se iznose laži o podvođenju žena. Preko hiljadu članica Aktiva žena JS Vranje najoštrije osuđuje ovakav pokušaj manipulisanja javnošću i predstavljanja Srbije ne kao „zatvorenog hotela“, kako kažu u SSP, nego kao velike javne kuće u kojoj ni jedna žena časno ne dolazi do radnog mesta.
Zaboravlja se da je upravo Dragan Marković Palma učinio najviše za bolji socijalno – ekonomski položaj višečlanih porodica, da podstiče natalitet time što novčano pomaže ugrožene porodice, trudnice, žene na selu. Kao pravi domaćin, čuva i neguje srpsku tradiciju, porodične vrednosti. Zbog toga on ima punu podršku svih članica Aktiva žena JS Vranje.
Na kraju, da ne bude zabune, niko ne osporava pravo da se sumnje ispitaju, provere ili dokažu. Međutim, ne sme se zanemariti činjenica da je Srbija pravna država u kojoj sistem i dalje funkcioniše, na žalost pojedinih zlanamernih ljudi. Posle svega izrečenog na nedavnoj konferenciji, jasno je da je ovo političko samoubistvo Marinike Tepić koje će vrlo brzo biti dokazano i na sudu, jer je predsednik JS Dragan Marković Palma samoinicijativno podneo zahtev da Tužilaštvo ispita navode iz takozvanog svedočenja člana SSP”, navodi se u saopštenju.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Žarko
Žarko
3 godine pre

Koliko upravo videh, APR uopšte nema registrovan Aktiv žena Jedinstvene Srbije Vranje!

Zažuljenko
Zažuljenko
3 godine pre
Odgovori  Žarko

Stranke same osnivaju u okviru stranke razne aktive, forume i sl koji nisu zasebna udruženja, već su u okviru stranke. Iasto kao Forum žena SNS u Leskovcu koji se ubi od aktivnosti. Morate da pravite razliku između registrovaniih udruženja građana/žena sa stranačkim ad hoc “društvancima”.