Advokat pisao JUGpressu

LESKOVAC

Advokat Zvezdan Knežević, protiv koga je Regionalna informativna agencija JUGpress podnela prijavu zbog pretnji objavljenih na fejsbuk strani agencije i ugrožavanja bezbednosti novinara još pre mesec dana, danas je dostavio pismo našoj redakciji.

Inače, osnovni tužilac u Leskovcu, koja je i kontakt tačka Stalne radne grupe za bezbednost novinara, je već uzela izjavu o ovome od glavne i odgovorne urednice Ljiljane Stojanović, novinara Ivana Spirića, kome se Knežević direktno obraća na fejsbuk strani JUGpressa i samog advokata.

A ovo je pismo.

Ovo su komentari koje je rečeni advokat ostavio na fejsbuk strani JUGpressa.

A ovo je advokat nastavio da piše na fejsbuk strani JUGpressa

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Marko Ilić Niš
Marko Ilić Niš
7 meseca pre

Jao što volim da čitam ove nabeđene ratne heroje kojima su puna usta Kosova, ali nikako da to na delu pokažu, između ostalog, možda i vlastitom žrtvom. Sada, dvadeset i kusur godina od toga nam prodaju neku priču, a kad je trebalo da se gine, nije ih bilo nigde. Zbog toga smo i tu gde jesmo, a ne zato da li će neko da napiše samo Kosovo ili Kosovo i Metohija. Nego, izgleda da je dotičnom dosadno na poslu, pa ima vremena da se bavi ovim stvarima. Au da, njegov posao je da botuje. Znači, još jedan u nizu beskičmenjaka kojima ne smeta to što im je predsednik rasprodao zemlju i omladinu, ali im zato smetaju novinari koji napišu Kosovo. Pravi ratni heroji, nema šta. Jadna li si Srbijo.

Zvezdan
Zvezdan
7 meseca pre

Državu moramo čuvati kao OČI svoje. Novinari i urednici imaju posebnu odgovornost, a što se tiče žrtve, spreman sam i telom, duhom i intelektualno da branim Ustav Srbije. Jednom sam bio na ratištu 1999. godine, spreman sam na poziv države Srbije da se odazovem u svakom trenutku. Kao kod Izraela, ne treba mi pisani poziv, dovoljan je i javni poziv države. Bilo bi lelpo da ne širite dezinformacije. Na kraju, nisam ja nikakav ratni heroj, nemojte nikada omalovažavati borce koji su bili spremni da daju svoj život za otadžbinu. Nije svejedno da li se piše ovako ili onako, reč može i da ubije, zato vodi računa o čemu pišeš, jer upućuješ jako loše poruke.