Administrativne greške zonaša iz Trgovišta : Pčinja “poklonila” prvo mesto Vlasini

VLASOTINCE-TRGOVIŠTE
Dok jednom ne smrkne, drugom ne može da svane, kaže naša stara dobra poslovica. Izgleda da je tako bilo i u ,,slučaju Pčinje”, koja je već dugo lider na tabeli zone ,,Jug”. Ali zbog nepažnje klupske administracije Vlasina je ,,dobila” od disciplinskog sudije na ,,poklon” čak sedam bodova. Naime zonaš iz Trgovišta na dve utakmice imao je igrača koji nije imao pravo nastupa zbog žutih kartona i zbog toga je useldila kazna oduzimanja sedam bodova. To je skupo koštalo dosadašnjeg lidera u zoni ,,Jug”, pa tako sada Vlasina ima pet bodova više od Pčinje.
Fudbaleri Vlasine na gostovanju protiv poslednjeplasirane Jablanice u Medveđi slavili su ubedljivu pobedu od 0:5 i tako na najbolji način zadržali lidersku poziciju i pet izuzetno velikih bodova prednosti. U komšijskom odmeravanju snaga dugogodišnjih rivala u Orašju domaća Budućnost sa 0:4 poražena je od leskovačke Sloge.
Jedinstvo iz Gornjeg Stopanja bilo je nemilosrdno prema ekipi domaće Vranjske banje i u pravoj goleadi slavilo pobedu od 3:6. Posle početnog entuzijazma i želje za plasmanom u viši rang, fudbaleri Puste reke izgleda da su se pomirili sa činjenicom da od toga nema ništa. Na gostovanju u Brzom brodu od istoimene ekipe osim časnog poraza od 2:0 nisu ništa više od toga ni zaslužili.
Rezultati 23 .kola: Budućnost – Sloga 0:4, Jablanica – Vlasina 0:5, OFK Niš – Mladost (M) 2:1, Tanasko Rajić – Morava 2:2, Mladost (B) – Jedinstvo (P) 3:3, Brzi brod – Pusta reka 2:0, Balkanski – Pčinja 2:3.
ASve utakmice 24.kola igraju se u subotu i počinju od 16,30 časova, a sastaju se: Jedinstvo (GS) –
Balkanski, Vlasina – Mladost (B), Pčinja – Brzi brod, Pusta reka – Jablanica, Morava – Budućnost, Sloga – OFK Niš, Mladost (M) – Vranjska banja, Jedinstvo (P) – Tanasko Rajić.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare