ADEMI : DA POŠTUJEMO JEDNI DRUGE

MEDVEDJA

Predstavnica Partije za demokratsko delovanje (PDD), koja na ovim izborima ima zajedničku listu sa Demokratskom unijom Albanaca , Lemi Ademi kaže da se  PDD, kao dugogodišnji učesnik u lokalnoj vlasti, dugo  godina borio da u Medvedji vlada mir.

“Mi postojimo već duži niz godina, a bili smo i na vlasti kao koalicioni partner i dugo godina smo se borili, upravo, da u Medveđi vlada mir, saradnja i razvoj. Vi znate da je opština Medeđa devastirano područje. I zato očekujem da u Medveđi u toku kampanje bude mir, da budemo tolerantni, da poštujemo jedni druge I da stanovnicima naše opštine , damo prave informacije šta planiramo u naredne četiri godine da uradimo ovde. Ja verujem da će biti korektno ponašanje, da neće biti nekog nasilja ili, pak, drugih represivnih mera”, objašnjava  Ademi .

“Mi, kao partija,  očekujemo sve najbolje i od građana, a i saradnju sa ostalima. Mi smo otvorena partija, partija tolerancije, očekujemo saradnju i nakon izbora, da jednostavno svi pružimo ruku jedni drugima i da se fer ponašamo. Da li ćemo imati koalicije sa ostalim partijama? Mi smo otvoreni sa svima, želimo sve najbolje da pružimo građanima Medveđe i verujemo da će se to i desiti”, rekla je Ademi.

Ona očekuje masovni oodaziv Albanaca na lokalnim izborima.

“Očekujemo masovan odziv svih onih koji imaju ovde prebivalište, bez obzira što rade negde vani. Očekujemo da najmanje 70-80% stanovništa dođe ovde i da pomogne u tom masovitetu i predstavi nacionalnu manjinu. Time bismo i omogućili da se okolna sela, odnosno stanovništvo koje ovde živi još bolje i kvalitetnije ugradi u sve tokove vođenja lokalne samouprave”, rekla je Ademi.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare