JEVTIĆ: PRONAĆI ONE KOJI SU POSTAVILI BOMBU

MUŠUTIŠTE

 

Očekujemo od nadležnih da pronađu lica koja su postavila eksplozivnu napravu koju je deaktivirala policija, rekao je danas ministar za zajednice i povratak u Vladi Kosova Dalibor Jevtić.

 

Nakon dobijanja informacije da je u Mušutištu u jutarnjim satima bila postavljena eksplozivna naprava, koju je policija deaktivirala, ministar za zajednice i povratak Dalibor Jetić i zamenik premijera Branimir Stojanović su rekli je ovo jako zabrinjavajunjće i da je to pokušaj da se neko zaplaši i da se ljudi obeshrabre da se u Mušutištu vraćaju.

 

Dojica zvaničnika su rekla da je vrlo važno da dobro rade svoj posao oni koji brinu o bezbednosti, i da pored toga što je eksplozivna naprava postavljena u jutarnjim satima u Mušutištu deaktivirana, moraju se pronaći i oni koji su ovu eksplozivnu napravu i postavili.

 

Jevtić i Stojanović su zajedno sa vernicima nepristupačnim putem,  od manastira Svete trojice išli pešice do „Pašine mahale“ u kojoj je do 1999 godine živeo veliki broj Srba, i tamo obišli porušenu crkvu.

Nakon toga ministar i zamenik premijera su otpratili raseljene, tako što su u autobusima bili sa njima do izlaska iz Mušutišta.

 

Ministar Jevtić je pohvalio profesionalan rad policije.

 

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare