Cvetanović ne zna ko su osnivači SNS u Leskovcu

LESKOVAC

Na pitanje novinara JUGpresa hoće li na tođenskanskom skupu SNS biti pozvani i osnivači Srpske napredne stranke u Leskovcu, Cvetanović je najpre zatražio da mu se postavi preciznije pitanje i kaže ko su ti osnivači.

„Ja sam se odboru pridružio godinu dana kasnije, ne znamo koji su ti osnivači. Neša Filipović nikada nije bio član stranke, bio je u stranci, ali nije bio član i izašao je pre nego što sam ja došao. Slađana Mladenović je u SPS-u, ali Gradski odbor nikada nije bio formiran dok ja nisam došao. Prvi predsednik Gradskog odbora koji je legitimno i legalno izabran, na izborima u Domu sindikata, stara bioskopska zgrada, je bila moja malenkost. Pre toga su bili poverenici, ili su sebe proglašavali za poverenike. Kada sam ja došao 1200 ljudi je za 24 časa pošlo sa mnom, i svi odbornici koji su bili u SRS, a bilo ih 18+3 su prešli sa mnom”, rekao je Cvetanović.

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Cista laz
Cista laz
1 godina pre

Jeste. Svet pocinje od tebe. Dok si se ti preracunao, drugi su rizikovali osnivajuci naprednu stranku. A u SNS nije bitno sto je otisla tvoja malenkos. Mnogo je bitnije sto si prisvojio radikalske odbornike za koje su se mnogi namucili da ih uvecaju da mozete da napravite vlast. Stranka nije tvoja.

Maki
Maki
1 godina pre

Ako su ozbiljna stranka trebalo bi da imaju svoju arhivu, gde se lako mogu utvrditi osnivači stranke (u Leskovcu)
p.s. Za Demokratsku se može lako utvrditi gledajući arhive UDBA-e ili BIA-e, a za SePeO, SRS, ND, gledajući platne spiskove istih :)))))))))

Cile
Cile
1 godina pre
Odgovori  Maki

90% demokrata su bili promišljeni likovi koji su bili članovi zbog sopstvene koristi, dok su u SNS 100% iz istog razloga.
99% članstva SPO su bile zalopajke zadojene Draškovićevim glupostima o tome kako ćemo kao monarhija procvetati, a da su svi četnici bili naivni Gandijevci.
Ipak, najveće gadjenje i nagon za povraćanjem imam od demokrata, jer sam kao simpatizer puno puta glasao za njih, pa me čično pogađa. Davali smo im blanko poverenje a oni su se na vlasti pretvorili u drčnu varvarsku bandu. Isto važi i za pokojnog Đinđića (setimo se samo privatizacije Zdravlja i Vesele Udovice, dovoljno je i samo to,a ima toga napretek)