Zabava za sve u okviru Medijana Festa 2017

NIŠ

Gradska opština Medijana je organizovala dve nezaboravne festivalske večeri.

U petak u parku Sveti Sava nastupali su mladi niški rokeri pobednici i učesnici Medijana Balkanrok festivala. Bila je to prilika da Opposite Way, Voodoo i Hejzel još jednom svojim sjajnim nastupima oduševe fanove. A da je reč o vrsnim, iako mladim muzičarima govori i činjenica da je ovogodišnji pobednik Opposite Way osvojio prvu nagradu publike na prestižnoj Zaječarskoj gitarijadi.

Subotu veče obeležio je nastup Tijane Dapčević. Park je bio prepun njenih obožavatelja ne samo iz Niša već i okolnih gradova. Tijana, majstor za dobru atmosferu i provod dala je sve od sebe i još jednom pokazala da je zvezda koja ne bledi.

I ovog vikenda najmlađi su se zabavljali radeći i učeći razne lepe stvari u okviru interaktivnih radionica UG „Višnja“. Za njih su tu bili i animatori i maskote najpopularniji likovi iz crtanih filmova škole glume Dragane Plavšić. U okviru dečijeg programa u petak, posetio nas je i Dečiji karavan. Mališani su se družili sa žonglerima, štulašima, mađioničarima, klovnovima…

Tokom Medijana festa u parku Sveti Sava svoj punk za druženje sa mališanima ima i NURDOR koji prikuplja sredstva za završetak druge faze izgradnje onkološkog odeljenja Dečije klinike u Nišu. Tu su i njihove donatorske kutije pa molimo građane da pomognu ovu akciju dobrovoljnim prilozima onoliko koliko su u prilici. Slanjem SMS-a na 1150 takođe se prikupljaju sredstva. Gradska opština Medijana dala je pola miliona dinara za izgradnju ovog onkološkog odeljenja.

U okviru dečijeg programa 11.avgusta biće izvedena i predstava Pozorišta lutaka Niš „Priča o vodi“, a za najmlađe su obezbeđene i nagrade.

Završno veče Medijana festa je 11.avgusta kada će Nišlije imati priliku da čuju i druže se sa legendarnim Legendama.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare