Regionalna razvojna agencije pruža podršku klijentima u dobijanju kredita 

VRANJE

Kako bi lakše prebrodili ekonomske posledice pandemije izazavane virusom COVID 19, Regionalna razvojna agencija Pčinjskog okruga u Vranju, u saradnji sa Ministarstvom privrede i Razvojnom agencijom Srbije, pruža besplatnu podršku klijentima.

U Regionalnoj agenciji, zainteresovana lica mogu dobiti, potrebne informacije o uslovima kreditiranja i pogodnostima kredita za koji žele da apliciraju. Tu će im biti pružena i besplatna podrška kod popunjavanja poslovnog plana i apliciranja privrednih subjekata za kreditne linije Fonda za razvoj.

Reč je o Programu finansijske podrške privrednim subjektima za održavanje likvidnosti i obrtna sredstva u otežanim ekonomskim uslovima usled pandemije COVID, zatim Programu podsticanja razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku za početnike u poslovanju u 2020. godinu i Programu podsticanja preduzetništva kroz razvojne projekte u tekućoj godini.

Više informacija građani mogu dobiti u prostorijama Regionalne razvojne agencije Pčinjskog okruga doo Vranje, u ul. Partizanska 10A/21 Vranje, svakog radnog dana u periodu od 7.30 do 15.30, na broj telefona: 061 227 84 991 ili putem mejla: rrapcinjskogokruga@gmail.com.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare