Prijem za pobednice takmičenja ,,Srbija u ritmu Evrope“

VRANJE

Ovogodišnje  pobednice muzičkog takmičenja ,,Srbija u ritmu Evrope“ primili su, danas u Gradskoj kući, gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i većnica Zorica Jović.

„Ovo je vaš lični uspeh. Grad je dao logističku i tehničku podršku, ali sve zasluge pripadaju isključivo vama. Vaš šarm, talenat i pozitivna energija doprineli su pobedi. Širile ste pozitivnu energiju i tako očarale publiku Srbije, ali i žiri i postale apsolutne pobednice. Dostojno ste prezentovali naš grad i hvala vam na tome”, rekao je  gradonačelnik.

U devetočlanom timu  su bile vokali Mila Nikolić, Emilija Mišić i Sofija Stanković dok su u plesnoj gripi nastupile Teodora Bogdanović, Jovana Jovanović, Aleksandra Đorđević, Marija Sotirović, Jana Stošić i Irina Irić. Ovako veliki uspeh, devojke su priželjkivale i očekivale jer su vredno radile i pripremale nastup.

Pobednicama je čestitala i gradska većnica Zorica Jović rekavši da su „mlade devojke ponos Vranja i pravi dokaz da se želje ispunjavaju, ako su dovoljno jake“.

Ovako veliki uspeh, devojke su priželjkivale jer su vredno radile i pripremale nastup.

Kažu da je ovo je dragoceno iskustvo za sve njih i da im je drago što su dovele takmičenje u Vranje jer smatraju da je to dobra promocija grada koji su predstavljale.

Vranjanke su u jakoj konkurenciji dobile najveći broj glasova publike i žirija i tako postale apsolutne pobednice. Takmičenje „Srbija u ritmu Evrope“ održano je u Vrnjačkoj Banji i učestvovala su 24 grada.

Grad Vranje je ove godine drugi put učestvovao na ovom najvećem dečjem muzičkom takmičenju, koje se održava  od 2008. godine.

Zahvaljujući pobedi ovih mladih devojaka Vranje će biti domaćin takmičenja naredne godine.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Проститутки Бишкека
0
Ostavite komentar.x
()
x