Poklon letovanje za penzionere sa najnižim penzijama

NIŠ

 

Gradska opština Medijana organizovala je letovanje za 200 penzionera sa svoje teritorije. Oni će letovati na Grčkom ostrvu Evia u mestu Pefki. Večeras su krenuli na put, a ispratio ih je predsednik opštine Milan Krstić.

Od 27.maja do 6. juna na Eviji će se odmarati penzioneri sa najnižim primanjima. Uslov za ovaj put bio je da penzioner živi na teritoriji GO Medijana, da mu penzija ne prelazi iznos od 23 700 dinara i da ima važeći pasoš.

Gužva oko autobusa i vesela lica starijih sugrađana uz stisak ruke i zahvalnost predsedniku što ih se opština setila i omogućila im da i oni odmore na moru govore da je Gradska opština Medijana napravila pravi potez.

„Želeli smo da našim sugrađanima koji su došli u neke lepe godine, a na žalost imaju male penzije i uglavnom nisu u mogućnosti da sami sebi plate letovanje, poklonimo odmor u društvu njima bliskih i srodnih ljudi po godinama i razmišljanju“, rekao je predsednik GO Medijana Milan Krstić .

On je putnicima poželeo srećan put, lepo vreme i dobar provod, a oni su ga pozvali da ih poseti i proveri kako im je u Grčkoj.

Opština je pokrila troškove puta i smeštaja, a penzioneri ishrane.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare