Penzionerima besplatno letovanje

NIŠ

Gradska opština Medijana poziva penzionere sa svoje teritorije sa penzijom do 23 700 dinara da se prijave za poklon letovanje u Grčkoj.

” Gradska opština Medijana organizuje letovanje za 200 penzionera u periodu od 27. maja do 06. juna 2017. godine na grčkom ostrvu Evia u mestu Pefki. Od onih koji su se prijavljivali preko udruženja, 120 penzionera je ispunilo uslove, a zbog velikog interesovanja naših starijih sugrađana koji nisu članovi ni jednog udruženja , 80 penzionera koji se prvi prijave, a zadovoljavaju kriterijume , poći će na letovanje u organizaciji opštine.Ovaj dogovor postignut je sa penzionerskim udruženjima.

Gradska opština Medijana plaća troškove smeštaja i puta .

Aranžmanom nije predviđena ishrana.

Prijavljivanje počinje u ponedeljak 15.05.2017.godine u GO Medijana u periodu od 8.00 do 15.00 sati i traje do popune mesta, a najkasnije do 19.05.2017.godine. Pravo na besplatno letovanje imaju penzioneri sa prebivalištem na teritoriji GO Medijana i maksimalnom penzijom od 23.700 dinara mesečno što se dokazuje fotokopijama zadnja dva penziona čeka.

Penzioneri ne mogu biti korisnici inostranih penzija u bilo kom delu, vlasnici preduzetničkih radnji, preduzeća, ili na bilo koji način radno angažovani po bilo kom osnovu.

Penzioneri moraju da poseduju putnu ispravu-pasoš sa važnošću minimum do marta 2018. godine, moraju da plate cenu trajekta od 5 eura kao i da imaju plaćeno putno osiguranje kod neke od osiguravajućih kuća za period boravka na letovanju

Pored fotokopije zadnja dva penziona čeka, čime se dokazuje visina penzije, potrebno je doneti i kopiju lične karte i pasoša.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare