Mini gitarijada u Vranju

VRANJE

Vranje je jedan od dvadeset gradova u Srbiji koji će organizovati Mini gitarijadu na kojoj će se kvalifikovati bendovi koji će učestvovati na 51. Zaječarskoj gitarijadi.

Početkom naredne nedelje biće formiran Organizacioni odbor i nakon toga će se znati broj prijavljenih bendova i datumi održavanja koncerata, kaže gradski većnik Mića Mladenović.

Koncerti će biti održani na terenima Sportskog centra i trajaće dva dana. Planirano je da za goste koji dolaze iz drugih mesta        bude i kamp.

Promoter ovog festivala Vranjanac, Dalibor Stamenković uputio je poziv neformalnim rok bendovima sa juga Srbije koji žele da učestvuju na takmičenju i steknu pravo za nastup na Zaječarskoj gitarijadi.

Rok za prijavu na mail adresu minigitarijadavranje@gmail.com, je 15. maj. Prijava treba da sadrži kratku biografiju benda i video snimak najmanje dve autorske kompozicije uz tekstove.

„Mi očekujemo da mladi neafirmisani muzičari pokažu svoje umeće i na taj način krenu putem slave i uspeha. Održavanje Mini gitarijade je značajno i sa aspekta turizma i ugostiteljstva grada“, kaže većnik Mladenović.

Pokrovitelj Mini gitarijade je Grad Vranje, a organizator Turistička organizacija Vranje.

Najstariji rok festival u Evropi, Zaječarska gitarijada, biće održan od 29. juna do 1. jula.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare