Još jedan avio prevoznik leti iz Niša za Cirih

NIŠ

Aviokompanija  GERMANIA od 23. juna 2017. godine uspostavlja redovan aviosaobraćaj na relaciji Niš – Cirih – Niš. Avioni ove kompanije leteće dva puta nedeljno: svakog petka i ponedeljka – navodi se u saopštenju Aerodroma Konstantin Veliki u Nišu.

Kupovinu karata moguće je izvršiti  preko njihovog sajta ili u turističkim agencijama koje se bave prodajom avio- karata.

U  proteklih trideset godina više puta vršen je aviosaobraćaj ka Cirihu. Najveći broj redovnih letova realizovan je od 2004.godine do 2006.godine kada je se do Ciriha letelo Jat Airways-om i Montenegro Ailines-om. Poslednji redovni let imao je JAT 2009.godine.

Polovinom novembra SWISS je objavio letove na relaciji Cirih – Niš – Cirih. Prvi let je najavljen za 2.april 2017.godine , a redovan aviosaobraćaj vršiće se petkom i nedeljom.
Uloga i značaj aviosaobraćaja na razvoj privrede su od izuzetne važnosti, kaže se u saopštenju Aerodroma.

Usposatvljanjem svake redovne aviolinije pruža se mogućnost lakšeg i bržeg povezivanja čime se stvaraju uslovi za razvoj privrede , posebno razvoj turizma kao  grane tercijalnog sektora privrede.

Uložićemo maksimalne napore kako bi u predstojecem periodu postigli još bolje rezultate, poručuju sa niškog Aerodroma Konstantin Veliki.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare