Grom izazvao požar u Kumarevu

LESKOVAC

Dve ekipe leskovačkih vatrogasaca su i dalje u selu Kumarevu gde je udar groma izazvao požar na plevlnji.

Dežurni u Operativnom centru Kosta Perišić je rekoa za JUGpress da u požaru nema povredjenih ali da s ekrov plevnje, zbog vatre, urušio.

U požaru nisu povredjene ni životinje a dva vatrogasna vozila i pet vatrogasaca je na teren izašlo odmah po prijavi požara , koja je stigla večeras u 19.30 minuta, rekao nam je Perišić.

Ekipe još uvek dežuraju jer požar nije skroz ugašen.

2
Ostavite komentar

avatar
2 Tema komentara
0 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
2 Autor komentara
grad cvetasvasta nesto Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
grad cveta
Gost
grad cveta

Mislim da morate vise da se potrudite da licno gradonacelnik i na vas portal krene da pise komentare. Radni plan pravi na osnovu komentara. Prijatelj mi je objasnio kako funkcionise provera da li licno novinar pise na svom sajtu i dole gde su komentari. Napisao je komentar, pa odgovor na neobjavljen komentar koji vide samo on i novinar administrator, a ono stize komentar novinara ispod komentara na komentar citaoca sa pitanjem ko to daje odgovor na neobjavljen komentar, cime priznaje da gleda i licno pise komentare. Inace to je jedini celnik koji ima vreme da se bavi komentarima, prijemima, otvaranjima, docecima, ispracajima, donacijama, reklamom, propagandom.

svasta nesto
Gost
svasta nesto

Potovana,
ako se je jedan dogadjaj dogodio kao javni, mislim da Vam se mozemo obratiti zvanicno da nam novinarski objasnite o cemu se radi. Dogodio se koncert. Obrazlozenje su dali organizatori, idejni tvorci da su to pare za nekakvu dvoranu. Ako dvorana kosta na primer 10 000 evra, a kosta vise i adaptacija kamoli izgradnja i rekonstrukcija, sta neko moze da uradi sa 3000 puta 300 dinara. To je 900 000 dinara, sto je oko 8 000 evra. Mozda Vi necete da se mesate, ali cim je ovo javni dogadjaj, vi ste umesani automacki zbog nas gradjana. Evo ja pitam da mi neko iz struku navede kolko kosta taj projekat? I znate sta. Vrlo sam takodje iznenadjen sto se je celni covek uslikao sa izvodjacima. Da li su i novinari postali pomocnici kabineta? Odkad novinar dovede pevace, na uslugu mu se stavi TOL, koji se zahvali gradonacelniku za organizaciju, karte kupuju preduzeca, a ovamo se slika gradonacelnik, a sa 8 000 evra ne mozes ni da okrecis zgradu? Kakve su to zamajotine, molim Vas, da mi neko objasni pametniji?

Postovani, ja se cudim da i Vi ne organizujete neku konferenciju za gradonacelnika. Mozete da zovete narod javno za neki drustvni dogadjaj, pa onda nas iznenadite tako sto omogucite da se slika gradonacelnik na celu te ,,vase akcije” koju on prisvoji kao ,,njegovu”.