Godišnjica SDPS u Vranju

VRANJE

Socijaldemokratska partije Srbije danas je proslavila sedam godina od osnivanja partije i šest godina od formiranja odbora u Vranju.

Aleksandar Stajić, predsednik ove patije u Vranju je rekao da je  njihov najveći uspeh što su dali veliki doprinos programu vantelesne oplodnje koji je pokrenut od strane grada.

„ Program je zaživeo pre nekoliko godina kada sam imenovan za člana Gradskog veća za oblast zdravstvo. Rođeno je 12 beba zahvaljujući ovom programu. Za tako nešto podršku smo imali i od novih koalicionih partnera i sada ćemo u te svrhe iz budžeta izdvojiti mnogo više novca“, rekao je Stajić, podsetivši da je ponovo predsednik komisije i što stranka čiji je član daje podršku ovom programu.

Čelni ljudi ove partije u Vranju zadovoljni su postignutim rezultatima u resorima za koje su zaduženi u gradskoj vlasti, kao i saradnjom sa koalicionim partnerima.

Član predsedništva SDPS i potpredsednik Narodne skupštine dr Vladimir Marinković je istakao da je u fokusu njihove stranke bolji i kvalitetniji život građana Srbije i unapređenje životnog standarda. Osvrnuo se na postignute rezultate partije u oblastima turizma i socijalne politike.

„U protekloj godini Srbija je prvi put od turizma zaradila više od milijardu evra . Uspeli smo da zadržimo naše turiste u zemlji podelom vaučera, dok je broj stranih turista  porastao za 12 procenata“, rekao je Marinković.

Odbor ove partije u Vranju broji oko 2.200 članova.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare