Fijasko klubova iz Jablaničkog okruga

FUDBAL

SRPSKA LIGA ,,ISTOK”

Rezultati 20.vanrednog kola: Rtanj – Jedinstvo (B) 3:1, Pukovac – Moravac Orion 1:0, Trajal – Budućnost 2:0, Car Konstantin – Radnički 3:2, Sinđelić – Dunav 6:0, Trstenik PPT : Tabane 1970 1:1, Ozren – Timok 0:1, radan – Jedinstvo (P) 0:0.
Ni u ovom vanrednom 20.kolu klubovi sa teritorije Jablaničkog okruga nisu se proslavile. Moravac Orion poražen je na gostovanju u obližnjem Pukovcu od istoimene ekipe sa 1:0, Jedinstvo iz Bošnjaca položilo je oružje od Rtnja na gostovanju u Boljevcu, gde su domaći fudbaleri slavili pobedu od 3:1, dok su mreže mirovale u Lebanu u meču između domaćeg Radana i Jedinstva iz Paraćina.

ZONA ,,JUGA”

Rezultati 20.vanrednog kola: Budućnost – Dubočica 0:2, Nebeski anđeli – Vlasina 0:3, Balkanski – Pčinja 2:1, Lužnica – Morava 1:0, Polet 1980 – Brzi brod 3:1, OFK Niš – Vranjska banja 2:1, Sloga – Jablanica 5:2, Pusta reka – Tanasko Rajić 1:0.
Fudbaleri Dubočice uspeli su da savladaju u Orašju domaću Budućnost sa 0:2, i tako posle poraza drugoplasirane Pčinje iz Trgovišta od domaćeg Balkasnkog iz Dimitrovgrada sa 2:1, stekli su prednost od pet bodova viška u odnosu na drugoplasiranog zonaša iz Trgovišta.
U narednom kolu, igra se derbi proleća u Trgovištu gde će megdan podeliti leskovačka Dubočica i domaća Pčinja. Ukoliko se sa ovog gostovanja leskovački zonaš bude vratio neporažen, to bi po mnogima značilo da je Dubočica praktično osigurala prvo mesto. Poraz domaćina značio bi kraj svih njihovih nadanja da mogu osvojiti prvo mesto.

Ostavite komentar

avatar
  Prati  
Obavesti me o