Budimo ljudi, pomozimo Slavoljubu Petkoviću

VLASOTINCE

Ima samo 27 godina, ima divnu porodicu i dvogodišnjeg sina Lazara i vodi tešku bitku sa karcinomom. Prva operacija melanoma obavljena je u novembru 2018. godine, prva metastaza uklonjena je krajem aprila prošle godine, a uklanjanje metastaze na mozgu obavljeno je na niškoj neurohirurgijui u decembru mesecu 2019. godine. U međuvremenu, Slavoljuba Petković je prošao zračnu terapiju, ponovo priprema nalaze za konzilijum i pokušava da dođe do novca za nastavak lečenja.

Dok čeka svu moguću papirologiju, analize, zakazivanja, preglede, otvaranje žiro računa za pomoć i inalidsku penziju kao invalid prve kategorije, vreme teče. Procedure traju, vreme prolazi, nade ima i ne dozvolimo da i tu nadu izgubi.

Dragi sugrađani i svi ljudi dobre volje, udružimo se da pomognemo Slavoljubu Petkoviću, neka svako od nas ovo pročita i podeli, neka svakako od nas izdvoji koliko može novca i neka svoje prijatelje, kolege, poslodavce, komšije zamoli za pomoć u lečenju ovog skromnog mladića. Podstaknimo humanost u sebi i drugima, pokažimo još jednom da možemo da se ujedinimo u plemenitosti, pomozimo Slavoljubu da pobedi u svojoj najvažnijoj borbi.

Do otvaranja žiro računa možete lično kontaktirati Slavoljuba Petkovića na broj telefona 064 44 79 960.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare