Мali sajam sporta u Vlasotincu

VLASOTINCE

U četvrtak će se održati, po drugi put,  “Mali sajam sporta” u opštini Vlasotince ispred zgrade opštine u centru grada na reci Vlasini, a u  organizaciji Sportskog saveza Srbije i Ministarstva omladine i sporta, a u saradnji sa Sportskim savezom opštine Vlasotince i lokalnom samoupravom. 

” Оčekujemo dolazak učenika iz svih  osnovnih škola kao i dolazak predškolaca iz PU Milke Dimanić koji će od 11,30 časova krenuti sa vežbama dok je u 12 časova predviđeno svečano otvaranje gde će se prisutnima obratiti predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek i predsednik opštine Vlasotinca Bratislav Petrović. Na trgu ispred opštine igraće se fudbal, košarka, odbojka, šah ali trening će odraditi i atletičari, gimnastičari, kik bokseri, dizači tegova, stonoteniseri, a prisutni će biti i motociklisti. Cilj sajma je promocija sporta odnosno mogućnost da se predstave sportski klubovi i udruženja sa teritorija naše opštine kako bi deca imala pravo izbora i lakše se odlučila za sport kojim mogu da se bave. Pozivamo  sugrađane da  dođu na trgu ispred opštine i isprate Mali sajam sporta.

Zahvalni smo Sportskom savezu Srbije na ukazanom poverenju  što možemo da drugu godinu zaredom organizujemo Mali sajam sporta. Podsećamo da smo prošle godine sajam  organizovali 20.septembra – rekao nam je Milan Ristić, predsednik Sportskog saveza opštine Vlasotince. (kraj)VS/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare