putlocker movies

yetişkin film izle 123moviesputlocker

Vlasotinčani najbolji na prvenstvu u boksu

VLASOTINCE

Bokseri bokserskog kluba „Arena“ iz Vlasotinca osvojili su sedam zlatnih medalja i pehar za najuspešniji klub na pojedinačnom prvenstvu jugoistočne Srbije u boksu za sve uzraste i oba pola.
Osvajači zlatnih medalja su Andrija Andrejević, Milan Stanojević, Pavle Takić, Alek Andrejević, Ognjen Mitić, Marko Bidžić i Nemanja Stojanović.

Za najboljeg boksera u uzrastu školaraca proglašen je Alek Andrejević, a za najboljeg boksera u uzrastu mladih Nemanja Stojanović, takođe članovi bokserskog kluba „Arena“ iz Vlasotinca.
Prvenstvo je odrzano u Sportskom rekreativnom centru „Vlasina“ u Vlasotincu, pred oko 500 ljubitelja plemenite veštine.

Gledaoci u Vlasotincu su mogli da uživaju u 21 borbi, a na prvenstvu je ucestvovalo 15 bokserskih klubova sa teritorije jugoistočne Srbije.

„Medalje i pehari koje smo danas osvojili su rezultat dugogodišnjeg rada trenera našeg kluba sa Vlasotinačkom omladinom. Prošle godine smo takođe osvojili najviše medalja na prvenstvu jugoistočne Srbije u Prokuplju, i tada kao i danas bili smo prpglašeni za najtrofejniji klub na prostoru jugoistočne Srbije. U narednom periodu nas očekuje prvenstvo Srbije, koje će biti održano u Kragujevcu od 12. do 14. maja, na kome očekujemo dobre rezultate“, rekao je Milan Jović trener bokserskog kluba „Arena“ iz Vlasotinca.

Ostavite komentar

Neka Vaš komentar bude prvi!

avatar
  Prati  
Obavesti me o